Leuke Raadsels


“Denk Jij Dat Je Elk Raadsel Kunt Oplossen? Durf Jij De Uitdaging Aan...?”Wil jij geld verdienen met dit ebook?Welkom op deze pagina voor webmasters en affiliates.

Op deze pagina lees je hoe je 7,50 euro per ebook dat je verkoopt kunt verdienen zonder daar veel moeite voor te doen!

44 Leuke Raadsels Voor Echte Denkers

Wanneer je een eigen website hebt kun je meedoen aan het affiliatieprogramma dat is gekoppeld aan mijn ebook `44 Leuke Raadsels Voor Echte Denkers`. Bij dit programma krijg jij je eigen uniek link om het ebook mee te promoten. Elke keer dat er via jouw unieke link naar de website van LeukeRaadsels.nl wordt gesurfd en een ebook wordt verkocht, ontvang jij automatisch 7,50 euro. Je dient hiervoor wel eerst (gratis) lid te worden. Dit doe je door op de onderstaande link te klikken en de eenvoudige stappen te volgen. Wie had er gezegd dat geld verdienen veel tijd en energie kost!?


Hier even een eenvoudig rekenvoorbeeldje:

Stel je stuurt via je mailinglijst 2000 mensen naar www.leukeraadsels.nl. Laten we voor het gemak even uit gaan van een conversieratio van 1% (in werkelijkheid kan dit percentage misschien wel 2% of 3% zijn). Dit betekent dus een omzet van 150 euro voor jou! Bedenk dan eens dat je misschien wel meer mensen op je mailinglijst hebt en dat de conversieratio bijvoorbeeld 3% is...

Word nu lid van het affiliatieprogramma en begin direct met verdienen! Klik hierIn een poging werkelijk al het werk voor jou uit handen te nemen, heb ik wat promotiemateriaal voor je. Door hiervan gebruik te maken zul je nog meer ebooks verkopen en dus nog meer verdienen!

Het promotiemateriaal vind je hier: Klik hier


Heel veel succes! Mocht je nog tips, suggesties of vragen hebben neem dan contact met me op via:
info[@]leukeraadsels.nl


LeukeRaadsels.nl Website | LeukeRaadsels.nl Blog

Wil jij direct enkele leuke raadsels ontvangen? Laat hier dan even je naam en emailadres achter!


Voornaam:
Emailadres:

Copyright ©2009-2020 Leukeraadsels.nl - Webmaster? Klik hier! | LeukeRaadsels Blog | Andere links | Contact